Alege o comunitate:

Ești aici: SportLocal.ro » Comunitatea din Satu Mare » Alte sporturi » CS Samuraiul Satu Mare organizeaza antrenamente de Tae Bo
17 ianuarie 2011, 16:28

CS Samuraiul Satu Mare organizeaza antrenamente de Tae Bo 

CS Samuraiul Satu Mare incepe anul cu o noutate. Din acest an clubul satmarean organizeaza antrenamente de Tae Bo, ultimul trend in materie de exercitii fizice si metode de slabit la pretul de 70 lei pe luna. Antrenamentele  sunt tinute de campionul European si Mondial la karate: SOOS ROBERT instructor de karate si tae bo.

Tae Bo combina armonios elemente de aerobic, balet, karate,
box, dans hip-hop si gimnastica. Aduce cu artele martiale fara a fi insa un curs de autoaparare. Tae Bo presupune multa energie, ritm alert, miscari energice, este antrenant, incitant, energizant, amuzant dar si foarte eficient avand in vedere ca intr-o ora se pot arde in jur de 500-800 de calorii fata de 300-400 de calorii ce pot fi arse intr-o ora de aerobic.

in afara de contributia pe care si-o aduce in lupta cu caloriile, Tae Bo isi aduce aportul la cresterea echilibrului, coordonarii, mobilitatii, la intarirea musculaturii si a sistemului nervos. De asemenea atunci cand este practicat in mod adecvat devine un bun antrenament cardiovascular.

in mod concret, Tae Bo se desfasoara pe parcursul a 50-60 de minute si cuprinde rotiri, aplecari de trunchi, balansari, stretching, fandari, ridicari ale picioarelor, simulari ale unor lovituri de pumn. Nu se face pauza. Miscarile sunt continue, in ritmul muzicii iar diferitele seturi de exercitii sunt legate intre ele prin reprize de sarituri. Se lucreaza asupra fiecarei parti ale corpului iar rezultatul este un trup sculptural de invidiat.

Cei interesati sa practice Tae Bo, pot obtine informatii suplimentare sau se pot inscrie sunand la numarul de telefon: 0745469728.

Post 73846 does not have any attached images!

* Precizare SportLocal.ro: Responsabilitatea pentru corectitudinea și originalitatea informațiilor din acest articol aparține în totalitate autorului.

Ți-a plăcut acest articol?
Acest articol a fost scris de către un membru al comunității Sport Local. Îți vom fi recunoscători dacă îl vei recomanda mai departe prietenilor tăi de pe rețelele de socializare!

Sportul local se bazează pe comunitate! Avem nevoie de tine!

Articole similare:

Lasă un comentariu

Trebuie să fii logat pentru a putea lăsa comentarii. Fiecare comentariu aprobat îți aduce 1 punct de reputație.

Dacă nu ai încă un cont creat te poți înregistra cu un simplu click pe butonul de mai jos. Durează doar câteva secunde iar imediat după înregistrare vei putea lăsa comentariul tău la acest articol.